ZF 24

George W. Bush a sosit la Guvern pentru intalnirea cu Tariceanu

04.04.2008, 13:18 12

Presedintele SUA George W. Bush are in acest moment o intrevedere la Palatul Victoria, cu premierul Calin Popescu Tariceanu, aceasta fiind prima intalnire oficiala intre liderul american si seful Guvernului de la Bucuresti.

Printre cei care participa la intalnire din partea delegatiei americane se gasesc secretarul de stat Condoleezza Rice, consilierul liderului american pentru securitate nationala, Steve Hadley, consilierul prezidential la Consiliul National de Securitate al Statelor Unite, Judy Ansley, asistentul secretarului de stat american pentru Europa si Eurasia, Daniel Fried, seful Administratiei Casei Albe, Josh Bolten, ambasadorul SUA la Bucuresti, Nicholas Taubman, consilierul presedintelui pentru comunicare, Kevin Sullivan, si Dana Perino, purtator de cuvant al Casei Albe.

Delegatia romana, condusa de primul-ministru, este formata din ministrul Afacerilor Externe, Adrian Cioroianu, ministrul Apararii, Teodor Melescanu, ambasadorul Romaniei la Washington, Adrian Vierita, consilierul pe probleme de securitate al premierului, Stejarel Olaru, secretarul de stat in MAE pentru summit-ul NATO, Victor Micula, seful Cancelariei premierului, Dorin Marian, seful de cabinet al premierului, Mihnea Constantinescu, purtatorul de cuvant al Guvernului, Camelia Spataru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO