ZF 24

"Invadarea intimitatii" lui Berlusconi scoate la iveala poze "inocente" cu femei dezbracate

Foto: El Pais
05.06.2009, 17:11 578

Primul ministru al Italiei, Silvio Berlusconi a declarat vineri ca fotografiile publicate de publicatia spaniola El Pais, in care apar femei dezbracate facand plaja la vila detinuta de acesta, reprezinta o incalcare a intimitatii, scrie Reuters.

Viata privata a premierului italian a fost puternic criticata de mass media, Berlusconi fiind chiar anchetat cu privire la folosirea avioanelor statului pentru transportul oaspetilor sai catre vila de lux de pe insula mediteraneana Sardinia.

Intr-un articol intitulat "Pozele interzise de Berlusconi", publicatia spaniola a publicat cinci poze cu premierul acompaniat de mai multe femei, si una in care femeile fac plaja topless.

Avocatul lui Berlusconi, Niccolo Ghedini, a declarat ca a inaintat o plangere impotriva publicatiei.

Intr-un editorial, El Pais nota: "Publicarea fotografiilor cu petrecerile private ale acestuia nu este o incercare de a judeca moralitatea sa ca cetatean, ci vor sa demonstreze ca, in calitate de primi ministru, acesta incearca sa transforme arena democratica intr-o simpla modalitate de a multumi prieteni si de a petrece".

"Acestea sunt niste poze inocente, nu este subiect de scandal, dar este i violare a intimitatii si o agresiune scandaloasa", a spus Berlusconi la un radio local.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO