ZF 24

Loulis Romania vrea credite de pana la 40 mil. euro

04.06.2007, 18:22 17

Compania de morarit si panificatie Loulis Romania ar putea contracta credite de pana la 40 de milioane de euro, propunerea conducerii urmand sa fie discutata de actionari la o adunare generala de la inceputul lunii iulie, la care va fi dezbatuta si problema schimbarii denumiri in Titan.
Actionarii vor discuta posibilitatea contractarii de credite de la mai multe banci, care ar urma sa fie garantate cu activele companiei.
Compania vrea sa mai scoata la vanzare si un teren, in suprafata de 21.500 metri patrati, situat in localitatea Pantelimon, precum si alte imobile.
Loulis Romania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 159,7 milioane lei, in crestere cu 14,1%, si un profit de 2,7 milioane lei, fata de pierderile de 7,6 milioane lei din anul precedent.
Loulis Group, care defasoara activitati in Grecia, Albania, Bulgaria si Romania, este prezent pe piata locala din 1999, cand a achizitionat societatile de morarit si panificatie Mopan Targu Mures si Titan Bucuresti. Mediafax


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO