ZF 24

Mihai Marcu, Medlife: Lumea e profund dezamăgită. E nevoie de mari schimbări în administraţie, mai ales în linia a doua a ministerelor şi a autorităţilor publice

Mihai Marcu, Medlife: Lumea e profund dezamăgită. E...

Autor: Mihai Marcu

04.11.2015, 14:23 886

“Reducerea CAS şi noul cod fiscal sunt un câştig pentru mediul de afaceri în această perioadă. Comunicarea cu mediul de afaceri a fost bună. Aceasta nu înseamnă ca mediul de afaceri a fost mulţumit cu toate deciziile guvernului. Au fost multe măsuri de dreapta, pe de altă parte nu au reusit să cureţe esalonul doi. Trebuie să ne uităm să vedem cine sunt directorii din ministere şi primării, de când sunt acolo şi ce-au făcut”, a spus Mihai Marcu, acţionar al  furnizorului privat de servicii medicale Medlife.

Marcu susţine că este momentul unei reforme radicale în administraţia publică.

“E foarte important faptul ca politicienii să cureţe toate nepotismele şi toate şpăguţele de la toate ministerele şi primării. E o problemă mare. Devine sistemică. Trebuie plătiţi mai bine funcţionarii de stat şi este nevoie de reducerea numărului acestora”, a spus Marcu.

Antreprenorul afirmă că s-a îmbunătăţit comunicarea autorităţilor cu mediul de afaceri. “Politicienii au inceput să întrebe: dar voi cum aţi vedea bugetul, care sunt priorităţile, cum ar trebui să arate taxarea”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO