ZF 24

Mihai Save, un antreprenor care recondiţionează mobilă veche, a ajuns la afaceri de 2 milioane lei şi vrea să se extindă în UE

Un start-up pe zi

Din 2013 până acum, au fost investiţi 1,5 milioane de lei în tehnologie, accesorii pentru mobilier şi materiale

Din 2013 până acum, au fost investiţi 1,5 milioane de lei în tehnologie, accesorii pentru mobilier şi materiale

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.06.2019, 19:00 846

Doar în 2018 compania a recondiţionat şi restaurat peste 2.500 de piese de mobilier vintage, lucrând pentru industria HoReCa, muzee, galerii de artă sau clădiri de patrimoniu.

Mihai Save, un antreprenor de pro­fesie inginer, a ajuns în 2018 la afaceri de 2 mil. lei cu o afacere de recondi­ţio­nare a mobilei vechi. Businessul a fost fondat în 2013, ca o continuare a afacerii sale din facultate, când se ocupa cu transportul de mobilă. Printre altele, pe atunci, el transporta mobilier şi pentru un italian care recondiţiona şi restaura mobilă într-un mic atelier, de unde a venit şi ideea unei afaceri.

În prezent, SaveMob – afacerea pe care a fondat-o Mihai Save – resta­urează şi recondiţionează piane, piese de mobilier, obiecte de artă, obiecte de patrimoniu sau maşini de cusut vechi. Din 2013 până acum, au fost investiţi 1,5 mil. lei în tehnologie, accesorii pen­tru mobilier şi materiale. „Cererea şi oferta s-au dezvoltat, astfel că, în pre­zent, compania are peste 20 de anga­jaţi şi peste 10.000 de obiecte restaurate şi re­condiţionate în cei şase ani de acti­vitate“, spun reprezentanţii Save Mob.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO