ZF 24

O bătrână din Iaşi a murit după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de o maşină care ducea mireasa la nuntă

O bătrână din Iaşi a murit după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de o maşină care ducea mireasa la nuntă

Autor: Mediafax

12.06.2011, 12:14 71

Bătrâna din Iaşi lovită pe o trecere de pietoni din municipiu deun autoturism care făcea parte dintr-un alai de nuntă a murit, înnoaptea de sâmbătă spre duminică, la Spitalul "Sfântul Spiridon",după ce femeia a intrat în stop-cardiorespirator.

Potrivit medicului Daniela Chirică de la Spitalul "SfântulSpiridon" Iaşi, starea de sănătate a bătrânei s-a degradat dupăaccident, iar la câteva ore după internarea în spital a murit.

"Femeia a fost adusă în stare gravă, iar după internare aînceput să se simtă tot mai rău. Avea numeroase fracturi şitraumatisme. A intrat în stop-cardiorespirator. S-a încercatresuscitarea timp de o oră, iar în final a fost declarat decesul",a afirmat Daniela Chirică.

Cadavrul bătrânei a fost dus la Institutul de Medicină Legalădin Iaşi, pentru stabilirea cauzei exacte a morţii. Citi]i mai multdespre bătrâna lovită pe trecerea de pietoni de maşina care ducea mireasala nuntă a murit pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO