ZF 24

Organigrama auditorului lui Bernard Madoff: sediu de 20 mp, un senior partner, un contabil si o secretara

14.12.2008, 16:37 33

Firma de investitii Bernard L. Madoff Investment Securities, prin intermediul careia fostul presedinte al Nasdaq a comis fraude financiare estimate la 50 de miliarde de dolari, era auditata de Friehling & Horowitz, o companie cu un sediu de 20 de metri patrati. Firma de audit avea un partener in varsta de 70 de ani, cu domiciliul in Florida, o secretara si un contabil, scrie Bloomberg.

Friehling & Horowitz isi desfasoara activitatea in cladirea de birouri Georgetown Office Plaza, inghesuita intre doua cabinete medicale. O femeie care lcureaza intr-un bioru din apropiere a spus ca Friehlingnu vine la birou cu regularitate iar cand vine este singur in birou. O alta persoana, care lucreaza intr-un birou apropiat, Leslie Cousar, a spus ca barbatul care vine la biroul de audit petrece acolo circa 10-15 minute si este imbracat cu pantaloni stramti si camasa cu cravata imprimata. Cousar a mai spus ca nu a mai vazut pe nimeni folosind locatia dar ca un alt barbat aparea in jurul orei 17:30 si folosea biroul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24