ZF 24

Patricia Ţig s-a calificat în finala turneului ITF de la Shenzhen

Patricia Ţig s-a calificat în finala turneului ITF de...

Autor: Mediafax

19.11.2016, 10:52 70

Partida dintre cele două sportive a durat o oră şi 41 de minute. Deşi a început slab şi a fost condusă cu 2-0, Patricia Ţig a reuşit să revină, a egalat şi a câştigat primul set, scor 6-4, în 32 de minute, după ce a reuşit să câştige de două ori pe serviciul adversarei. Setul doi a început la fel de prost pentru sportiva din România, care s-a văzut din nou condusă cu 2-0. De această dată nu a mai reuşit să revină şi a pierdut setul, scor 6-2, în doar 26 de minute.

Pe parcursul actului secund, cele două sportive au reuşit nu mai puţin de şase break-uri: patru de partea chinezoaicei, respectiv două reuşite de Ţig, reprezentând singurele game-uri câştigate de româncă în setul doi. Echilibrul în setul decisiv s-a rupt rapid, la scor 1-1, când Ţig a reuşit un break şi s-a distanţat pe tabelă. A fost, însă, egalată imediat, dar a reuşit din nou să preia conducerea şi apoi s-a distanţat la două break-uri de adversara din China. În final, românca s-a impus, scor 6-3, după un break în ultimul game, câştigând setul decisiv în 43 de minute.

În finala turneului ITF de la Shenzhen, Patricia Maria Ţig o va întâlni pe chinezoaica Shuai Peng, cap de serie numărul 4 şi locul 103 în clasamentul mondial WTA. Partida dintre cele două va avea loc duminică, 20 noiembrie, de la ora 07:00, ora României.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO