ZF 24

Stoicea, Unisistem Grup: Constructorii au mare nevoie in prezent de servicii

27.09.2007, 12:27 27

"Constructorii au mare nevoie in prezent de servicii, pentru ca piata este in continua crestere si au tot mai multe comenzi pe care nu le pot onora daca nu primesc materialele de constructii la timp. Firmele de constructii nu-si dezvolta retele de logistica pentru materiale de constructii, iar noi le transportam in cel mult 24 de ore din momentul comenzii oriunde in tara", a declarat Dan Stoicea, directorul general al Unisistem Grup.

Compania lucreaza cu circa 12.000 de firme de constructii, carora le livreaza pachete complete de materiale de constructii, si intentioneaza sa extinda numarul acestora in urmatorii ani.

"Ne adresam in principal companiilor medii si mari de constructii, dar si muncitorilor care si-au facut propriile firme de constructii. Segmentul de retail ne intereseaza mai putin, pentru ca acest sector va fi dominat de bricolaj in urmatorii ani", afirma Stoicea. Compania distribuie materialele de constructii si printr-un sistem de creditare, fapt care atrage constructorii mai mici.


Cititi mai mult despre piata distributiei de materiale de constructii in suplimentul Business Construct, editat de Ziarul Financiar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO