ZF 24

Udrea da 25 de milioane de euro pentru doua miniporturi si o plaja in Delta Dunarii

11.06.2009, 21:50 16

Delta Dunarii va avea doua miniporturi turistice si o plaja la Sulina, informeaza Gandul. Miniporturile vor fi amenajate la Murighiol si la Sfantu Gheorghe. „Este nevoie sa finantam aceste proiecte. Trebuie sa aducem aici barcile cu turisti, care vor veni de pe litoral“, a declarat, ieri, ministrul Turismului, Elena Udrea, aflata intr-o vizita in Delta. De altfel, ministerul va aloca peste 25 de milioane de euro pentru acest proiect, a anuntat Victor Tarhon, presedintele Consiliului Judetean Tulcea.

Fiecarui miniport ii vor fi alocate cate zece milioane de euro, iar plaja de la Sulina va atrage cinci milioane de euro. Deocamdata, investitiile de la Murighiol si de la Sulina sunt in faza elaborarii caietului de sarcini, iar cea de la Sfantu Gheorghe se afla in etapa premergatoare licitatiei. Aceste proiecte ar trebui sa fie gata in aproximativ un an si jumatate, potrivit presedintelui Consiliului Judetean Tulcea. Despre vizita Elenei Udrea in Delta Dunarii cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO