ZF Live

VIDEO ZF Live. Câti români mănâncă la McDonald`s în fiecare lună

Autor: Cătălina Butan,

28.09.2013, 17:05 601

Lanţul de restaurante McDonald`s are trei milioane de vizitatori în fiecare lună din perioada rece, a zis la ZF Live Daniel Boaje, director general al McDonald`s Romania.

“Avem pe lună circa 3 milioane de vizitatori, în perioada rece iar la sfârşitul anului am avut 52 de milioane de vizite în restaurantele McDonald`s din România”, a spus Daniel Boaje în emisiunea ZF Live de marţi, 24 septembrie.

Boaje a mai spus la ZF Live că românii s-au învăţat să mănânce în oraş, o familie luând masa în medie de 14 ori pe lună la restaurant.

“A mânca în oraş a devenit un mod de viaţă al unei familii din România. O familie din România mănâncă în medie de 14 ori pe lună la restaurant în oraş, fie că este vorba de restaurante obişnuite sau cu servire rapidă”, a spus Daniel Boaje.

McDonald`s are în prezent 65 de restaurante în România în 21 de oraşe, dintre care şapte sunt în franciză. Anul acesta, McDonald`s mai deschide încă două restaurante.

VIDEO ZF Live. Românii s-au învăţat să mănânce în oraş. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live, de marţi, 24 septembrie cu Daniel Boaje, McDonald`s România

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO