ZF Live

VIDEO ZF Live. Numai 5% din utilizatorii de Internet din România realizează plăţi cu cardul online. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de miercuri, 16 octombrie cu Antonio Eram, fondator şi CEO al Netopia

Autor: Octavian Calei

16.10.2013, 13:56 388

Piaţa tranzacţiilor online din România este infimă, numai 5% din utilizatori realizează plăţi cu cardul pe Internet, apreciază Antonio Eram, fondator şi CEO al Netopia, invitatul emisiunii ZF Live de miercuri, 16 octombrie.

„MobilPay este o platformă de avangardă în condiţiile în care există 400.000 de utilizatori constanţi de plăţi online. 400 de mii de utilizatori din 7-8 milioane de utilizatori de Internet este absolut infim”, a spus Antonio Eram, dezvoltatorul platformei de plăţi electronice mobilPay.

MobilPay este a doua platformă de plăţi electronice din România, prima poziţie fiind deţinută de Naspers cu soluţia PayU.

Anul trecut s-au realizat 1 milion de tranzacţii online cu cardul, cu 15% mai mult decât în 2011.

„Ritmul se menţine. Plăţile cu cardul sunt pe un trend crescător, deşi suntem pe ultimul loc în Europa”, a spus Antonio Eram.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO