ZF Live

VIDEO ZF Live Special. Şeful Microsoft România: "Angajăm 30-40 de oameni în programare, marketing, vânzări"

11.11.2013, 17:09 1018

Ziarul Financiar Live a transmis în cadrul unor ediţii speciale de la summitul Microsoft, eveniment desfăşurat în Bucureşti, în 6-7 noiembrie, la care au participat peste 1.200 de persoane, 36 de parteneri Microsoft, 45 de experţi în IT în cadrul a 46 de sesiuni.

Printre invitaţii ZF Live s-a numărat şi şeful Microsoft România, Kostas Loukas, cu care am discutat despre ultimele tendinţe digitale dar şi despre planurile gigantului în România.

Loukas a spus la ZF Live Special că Microsoft, care are în prezent 400 de angajaţi în România, va continua să facă angajări în plan local, având în jur de 30-40 de poziţii libere.

“Am făcut investiţii mari în servicii globale din România, de aceea avem 400 de angajaţi aici şi mai angajăm. Avem 30-40 de poziţii deschise, ingineri, marketing, sale. Business-ul nostru de bază de aici este tehnologia, avem o echipă de ingineri puternică de aici, absolvenţi cunoscători de limbi străini”, a spus Loukas.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Urmează ZF Bankers Summit'24