ZF Live

ZF Live. Dragoş Anastasiu, om de afaceri: Ne-am propus să îi ajutăm pe tinerii antreprenori să descopere devreme importanţa mindsetului şi a culturii organizaţionale

Dragoş Anastasiu, om de afaceri

Dragoş Anastasiu, om de afaceri

Autor: Mara Rolea

12.07.2022, 18:00 1128

„Eu mi-am dat seama după 15 ani de antreprenoriat că la mine în companie era un fel de incultură, fiecare făcea ce voia, cum credea, noi crezând că există o cultură organizaţională. Deasupra fundaţiei, care e mindsetul, se adaugă cultura organizaţională, vin skillurile. Ca acoperiş al acestei construcţii este leadershipul”.

Dragoş Anastasiu, unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori din România, a lansat în anul 2021, alături de alţi antreprenori, platforma AdWise.ro, ce oferă acces la servicii de consultanţă, mentorat şi programe de dezvoltare pentru antreprenorii mici şi medii.

„Ne-am propus să îi ajutăm pe tinerii antreprenori să descopere devreme importanţa mindsetului şi a culturii organizaţionale”, spune Dragoş Anastasiu, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Astfel, AdWise este o firmă mică ce oferă consultanţă antreprenorilor la început de drum, iar din echipa operaţională fac parte: Roxana Stan, HR, Dan Berciu din zona financiară, George Leca din zona de project management, Mihaela Vintilă şi Tiberius Istocescu din zona de juridic şi Ionuţ Grigorescu din zona de IT. În spatele firmei se află 25 de companii, iar Dragoş Anastasiu defineşte firma  un „cluster organizat lejer.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO