ZF Live

ZF Live. Laurenţiu Luca, director general, Synevo România: Trebuie să ne alegem anumite domenii pe care să le susţinem. Educaţia este primordială

ZF Live. Laurenţiu Luca, director general, Synevo...

Autor: Alexandra Matei

13.09.2022, 18:00 233

Laurenţiu Luca, director general al Synevo România, susţine că domeniile de interes ale companiei pentru dezvoltarea de proiecte sociale sunt educaţia, sănătatea şi îngrijirea mediului, iar din aceste domenii vor fi alese zece proiecte care vor fi finanţate şi susţinute.

„Vrem să susţinem proiectele realizabile. Vrem să aflăm şi despre alte proiecte pe lângă cele în care suntem implicaţi. Structura este simplă - avem un fond de investiţii de 150.000 de euro, căutăm zece proiecte din cele trei domenii care sunt în focusul nostru – educaţie, sănătate şi îngrijirea mediului -, vom trece printr-o etapă de evaluare şi vom premia până la finalul anului cele zece proiecte, urmând ca după finanţare să continuăm cu urmărirea activităţii şi cu efectul acelor proiecte. Important este efectul, nu intenţia“, a spus Laurenţiu Luca, director general al Synevo România, la emisiunea online de business ZF Live.

Anul trecut, Synevo România a finanţat 47 de proiecte sociale cu aproximativ 2.000 de oameni implicaţi în mod direct, care variază de la investiţii în sport, precum Academia Gheorghe Hagi, până la grija pacienţilor cu autism.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO