ZF Live

ZF live special - ZF 25 de ani. Tereza Tranakas, Oxygen: „Domeniul comunicării are un atu foarte important în viitorul dominat de inteligenţă artificială şi tehnologie: creativitatea umană“

Tereza Tranakas, fondatoare şi CEO Oxygen: Vrem să utilizăm tehnologia pentru a ne eficientiza munca şi a scăpa de partea redundantă a jobului.

Tereza Tranakas, fondatoare şi CEO Oxygen: Vrem să utilizăm tehnologia pentru a ne eficientiza munca şi a scăpa de partea redundantă a jobului.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

05.12.2023, 18:00 62

Agenţia Oxygen este activă pe piaţa locală de 15 ani, fiind fondată la doi ani după revenirea în ţară a Terezei Tranakas, care a locuit o perioadă în Statele Unite ale Americii.

Viitorul comunicării înseam­nă utilizarea resurselor pe care le pune la dispoziţie inteligenţa artificială, dar fără a elimina din ecuaţie creativitatea specifică omului, este de părere Tereza Tranakas, fondatoare şi CEO al agenţiei de comunicare Oxygen.

„Industria comunicării cred că are viitor, nevoie de comu­nicare va fi totdeauna şi nu cred că vom fi înlocuiţi de roboţi, deşi roboţii au început să ne ajute în a ne face treaba mai uşor şi mai eficient. Domeniul comunicării are un atu foarte important în viitorul dominat de inteligenţă artificială şi tehnologie, şi anume creativitatea umană“, a spus Tereza Tranakas într-o ediţie specială a emisiunii ZF Live, cu ocazia galei aniversare de 25 de ani a Ziarului Financiar.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO