Ziarul de Duminică

Proorocii Ierusalimului au ceva de dezvăluit la Bruxelles

Proorocii Ierusalimului au ceva de dezvăluit la Bruxelles
23.06.2010, 12:34 21

Scriitorul Radu Aldulescu este invitatul unui prânz literarorganizat pe 1 iulie la Bruxelles de Comitetul Economic şi SocialEuropean (CESE) în parteneriat cu Centrul Român de Informare de laBruxelles. Evenimentul face parte din seria "Literature Luncheons-InBETWEEN", evenimente pe care Comitetul Economic şi SocialEuropean de la Bruxelles le organizează în fiecare vară. Temaeuropeană a anului 2010 este "Combaterea sărăciei şi a excluderiisociale". Publicul va fi alcătuit din funcţionari ai instituţiiloreuropene, editori şi ziarişti culturali.

Radu Aldulescu va citi fragmente din romanul "ProorociiIerusalimului", aflat la a treia ediţie românească de la apariţiasa în 2004. Lectura este gândită ca parte a politicii de promovareinternaţională a literaturii române desfăşurata de ICR,materializată în programele derulate de Centrul Naţional al Cărţii(CENNAC): TPS, Publishing Romania, 20 de autori şi bursele pentrutraducători.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO