Auto

DGPCÎ: În perioada 01 - 06 mai, Direcţia Generală Permise de Conducere şi Înmatriculări şi structurile teritoriale nu vor desfăşura program de lucru cu publicul

DGPCÎ: În perioada 01 - 06 mai, Direcţia Generală...

Autor: Alexandru Nanu

01.05.2024, 09:03 46

În contextul minivacanţei ocazionate de Ziua Internaţională a Muncii şi Sărbătorile Pascale, programul de lucru cu publicul va suferi unele modificări, conform celui mai recent comunicat de pe site-ul instituţiei.

Astfel, Direcţia Generală Permise de Conducere şi Înmatriculări şi structurile teritoriale de permise şi înmatriculări nu vor avea program de lucru cu publicul în perioada 1-6 mai, aceste zile fiind declarate zile de sărbătoare legală, la nivel naţional, în care nu se lucrează.

Conform prevederilor art. 1 alin (1) din HG nr. 1307/2023, privind stabilirea zilelor lucrătoare pentru care se acordă zile libere, zile care precedă şi/sau care succedă zilelor de sărbătoare legală în care nu se lucrează, pentru anul 2024, ziua de 2 mai 2024 a fost stabilită drept zi liberă pentru personalul instituţiilor şi autorităţilor publice.

În anumite judeţe programul serviciilor publice comunitare poate suferi modificări, sens în care vă recomandăm să consultaţi pagina de internet a Instituţiei Prefectului din judeţul care vă interesează.

În ceea ce priveşte serviciile online oferite de către Direcţia Generală Permise de Conducere şi Înmatriculări, menţionăm faptul că acestea vor funcţiona normal în perioada menţionată.

DGPCÎ recomandă cetăţenilor care doresc să desfăşoare operaţiuni potrivit specificului nostru de activitate să consulte site-ul D.G.P.C.Î. pentru a obţine informaţii privind documentele necesare (https://dgpci.mai.gov.ro/documents-and-forms/inmatriculari), dar şi pentru a face o programare online pentru perioada următoare (https://dgpci.mai.gov.ro/drpciv-booking/).

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO