Companii

Filiala din Cluj a Hidroconstrucţia a făcut concedieri colective la finalul anului trecut, măsură care a afectat 974 de salariaţi

Filiala din Cluj a Hidroconstrucţia a făcut concedieri...

Autor: Alexandra Matei

05.04.2023, 00:06 427

Decizia de a face concedieri colective în cadrul filialei din Cluj a venit la câteva luni după ce Hidroconstrucţia a intrat în insolvenţă.

Filiala din Cluj a Hidroconstrucţia, companie româ­neas­că specializată în domeniul construcţiilor hidroener­ge­tice şi hidrotehnice, a notificat Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj la finalul anului trecut că va face concedieri colective, măsură care a afectat, după cum spun autorităţile, 974 de salariaţi din cadrul societăţii.

Decizia de a face concedieri colective în cadrul filialei din Cluj vine la scurt timp după ce Hidroconstrucţia a intrat în insolvenţă, din iniţiativă proprie, în luna ianuarie a anului trecut, pentru datorii de circa 100 mil. euro şi cu intenţia de reorganizare a businessului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO