Companii

O firmă românească va produce trei kilometri de balustrade pentru terenurile de tenis de la Roland Garros

Autor: Greta Bogdan

03.11.2016, 00:07 2034

Alu Design, o firmă specializată în servicii de proiectare în domeniul construcţiilor, care a lucrat la proiecte de biro­uri precum Charles de Gaulle Plaza, City Gate sau America House, va produce trei kilometri de balustradă pe care îi va ex­porta în Franţa, în cadrul planului de renovare a com­ple­xului care găzduieşte turneul de tenis Roland Garros.

„Timp de 17 ani am arătat că se poate ca o firmă româ­nească să aibă capacităţile necesare de a concura cu lumea în­treagă. Am făcut studii chiar şi în SUA, reuşind să vindem şi acolo din capacităţile noastre”, a spus la ZF Live Raluca Ursu, arhitect şi dezvoltator regional în cadrul Alu Design.

România are specialişti arhitecţi şi ingineri care pot con­cura pe oricare altă piaţă din lume, însă duce în continuare lip­să de o bună organizare pe şantiere, de aceea, pentru a ajun­ge la un anumit nivel calitativ al proiectelor, este nevoie de un control mai ridicat faţă de alte ţări, a mai spus Raluca Ursu.

Alu Design este o firmă cu capital 100% românesc, care şi-a început activitatea în 1999. Începând cu anul 2000, respectiv 2005, Alu Design şi-a concentrat activitatea şi pe pieţele externe, astfel că a executat proiecte în Franţa, Anglia, Germania, ulterior testând şi câteva pieţe mai „exotice” precum India, Arabia Saudită sau Kazahstan.

greta.bogdan@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO