Eveniment

Rewe a retras de pe rafturi ciocolata cu lapte şi biscuiţi cu cacao Crazy Collection vândută de Penny Market şi XXL Mega Discount

Rewe a retras de pe rafturi ciocolata cu lapte şi...

Autor: Bianca Dorobanţu

04.04.2016, 20:34 331

3.250 de bucăţi care aparţin brandului de ciocolată Crazy Collection au fost retrase din toate magazinele Penny Market şi XXL Mega Discount, după ce un consumator a sesizat Rewe,  compania care operează pe piaţa locală cele două lanţuri de magazine, că a găsit un corp străin într-o tabletă.

Ciocolata Crazy Collection provine de la un producător polonez, fiind o marcă înregistrată a acestuia.

Consumatorii care au cumpărat ciocolata cu lapte şi biscuiţi cu cacao de 300 de grame şi care are termenul de expirare la 12.02.2017, sunt rugaţi să returneze produsul pentru a li se returna contravaloarea acestuia. 

Rewe România are peste 180 de unităţi sub două branduri – Penny Market şi XXL Mega Discount, după ce au fost inaugurate 11 unităţi anul trecut, afacerile companiei au depăşit jumătate de miliard de euro în 2014 , după un avans 6,6% comparativ cu 2013. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO