ZF 24

Google Glass, testaţi la ZF Live. Cum arată viitorul plăţilor online

Autor: Octavian Calei

18.04.2014, 00:08 683

Antonio Eram, CEO al dezvoltatorului de soluţii de plăţi digitale mobilPay, a prezentat la emisiunea de ieri a ZF Live o aplicaţie proprie scrisă special pentru interfaţa oferită de echipamentul Google Glass. El a realizat în direct o demonstraţie a modului în care se operează o plată prin echipamentul disponibil momentan numai dezvoltatorilor de aplicaţii printr-un program special de testare desfăşurat de Google.

„E un program în care te înscrii spunând o poveste, spui ce vrei să faci cu ei. Noi am participat spunând că vrem să dezvoltăm o soluţie de plată”, a explicat reprezentantul mobilPay.

„Ok Glass, buy this”, a spus el privind către o reclamă la o sticlă de vin, care a fost publicată pe prima pagină a ediţiei tipărite a Ziarului Financiar. Ochelarii Google au recunoscut adresa web din reclamă (unvinpezi.ro), iar tranzacţia a fost confirmată cu ajutorul smartphone-ului Samsung Galaxy Note 3 la care erau conectaţi ochelarii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO