Bănci și Asigurări

BRD s-a asociat cu firma italiană CRIF în crearea unei platforme prin care să dea mai multe credite pe retail

BRD s-a asociat cu firma italiană CRIF în crearea unei...

Autor: Claudia Medrega

01.09.2020, 00:04 397

BRD-SocGen, a treia bancă de pe piaţa locală după active, şi compania italiană CRIF au lan­sat o platformă optimizată de originare a cre­di­telor retail pentru a scurta timpul de apro­bare şi a creşte volumul împrumuturilor acor­da­te, potrivit informaţiilor transmise de bancă.

„Obiectivul BRD este acela de a creşte volumul creditelor acordate clienţilor prin implementarea unui proces simplificat şi alegerea unei referinţe de înaltă calitate, recunoscută pe scară largă şi centrată pe client. Compania CRIF a fost selectată ca partener pentru implementarea unei aplicaţii end-to-end pentru persoane fizice şi companii mici, de la iniţierea şi până la punerea la dispoziţie a creditului. Platforma software, dezvoltată şi personalizată de CRIF, a permis BRD să-şi con­ducă procesul de originare a creditelor, spri­ji­nindu-i obiectivele de afaceri cu o abor­dare flexibilă şi scalabilă prin utilizarea unei suite de soluţii de decizie, strategii de risc şi procese de lucru uşor configurabile de către utilizatorii de afaceri“, a transmis ieri BRD.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO