Bănci și Asigurări

Mihai Tecău, Omniasig: Poliţa de asigurare cyber devine o necesitate, dar nu sunt suficiente date pentru a o standardiza. Trebuie să ne pregătim de o intersecţie cu o altă clasă de clienţi, care sunt mult mai direcţi şi mai ataşaţi de device-uri

Mihai Tecău: Nu avem probleme cu produsele de asigurare de pe piaţă, doar că trebuie să îi convingem pe clienţi să le cumpere.

Mihai Tecău: Nu avem probleme cu produsele de asigurare de pe piaţă, doar că trebuie să îi convingem pe clienţi să le cumpere.

Autor: Mircea Nica

31.01.2020, 19:25 417

 

 

Omniasig, cea mai mare companie de asigurări din portofoliul local al grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG), plănuieşte o adaptare treptată pentru o altă clasă de clienţi, astfel că pachetele de asigurări încep să vină cu alte forme de asigurări şi completări, a spus pentru ZF Mihai Tecău, CEO-ul Omniasig.

„Nu avem probleme cu produsele de asigurare de pe piaţă, doar că trebuie să îi convingem pe clienţi să le cumpere. Necesitatea încheierii unei poliţe de asigurare trebuie să se întâlnească cu ce oferim noi. Pentru a putea veni în întâmpinarea lor trebuie să ne pregătim şi de o intersecţie cu o altă clasă de clienţi, care sunt mult mai direcţi şi mult mai ataşaţi de device-uri.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO