Business Hi-Tech

Compania locală Dexion va implementa un sistem IT ERP de la Epicor

Autor: Ştefan Vrabie

04.05.2011, 23:33 157

Epicor Software, furnizor de soluţii software pentru companii, aanunţat că producătorul român Dexion Storage Solutions urmează săimplementeze soluţia sa de planificare a resurselor întreprinderii(ERP) Epicor 9. "Am căutat o soluţie livrabilă "la cheie" care săfie proiectată în mod anume pentru nevoile noastre", a declaratBrian Howson, manager general al Dexion Storage Solutions.

Dexion intenţionează să utilizeze Epicor pentru integrareatuturor proceselor sale de afaceri, de la financiar şi planificareaproducţiei până la managementul clienţilor. Parte a companieiinternaţionale Constructor Group, Dexion se ocupă cu proiectarea,producţia şi vânzarea de diferite sisteme de depozitare, de lastelaje pentru paleţi sau rafturi metalice până la soluţii dearhivare. Dexion şi-a demarat afacerile în România în 2006,construind o fabrică la Râşnov, în judeţul Braşov. Companiile nu auoferit detalii în legătură cu valoarea contractului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO