Business Hi-Tech

Senior Software vrea să depăşească 2 mil. euro

Senior Software vrea să depăşească 2 mil. euro

Autor: Ioana Nita

14.07.2014, 00:06 270
Compania românească Senior Software, specializată în dezvoltarea de produse soft­ware pentru business – ERP, CRM, SCM, are în plan să îşi majoreze cifra de afaceri cu 30% anul acesta, după ce în 2013 veniturile fir­mei au crescut cu 15%, la circa 1,8 mil. euro.
 
„Anul acesta ne propunem dublarea ratei de creştere, mai exact o creştere cu aproximativ 30% faţă de 2013. Anul trecut cifra de afaceri a fost de aproximativ 8,1 milioane lei (1,8 milioane euro), cu 15% mai mare faţă de cea înregistrată în 2012”, au declarat pentru ZF reprezentanţii Senior Software.
 
Compania, înfiinţată în 2003, dezvoltă so­lu­ţii software pentru gestionarea resur­se­lor firmelor – Enterprise Resource Planning (ERP), managementul relaţiilor cu clienţii - Customer Relationship Ma­nagement (CRM) şi pentru optimizarea pro­ceselor de lo­gistică - Supply Chain Ma­nagement (SCM). Dezvoltarea de software are o pon­dere de peste 25% în totalul afa­ce­rilor Se­nior Software, compania ofe­rind de ase­menea servicii de consultanţă, im­plementare şi suport IT.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO