Business Hi-Tech

Smartphone ieftin cu dotări bune - Evolio Onyx (review)

Smartphone ieftin cu dotări bune - Evolio Onyx (review)

Autor: Daniel Ion

26.05.2014, 11:47 631

Este ieftin. Are ecran OLED. Beneficiază de o construcţie bună. Am spus că este ieftin? Acestea sunt principalele atuuri ale celui mai nou smartphone Evolio, Onyx. Redactorii Go4it l-au testat şi au realizat un review cuprinzător despre acest smartphone.

Cei care sunt în căutarea unui smartphone ieftin, pot descoperi faptul că preţurile minime au scăzut de mult timp sub pragul de 500 lei. În perioadele anului în care piaţa abundă de oferte speciale la electronice, clineţii bugeturi limitate pot să cumpere terminale cu Android cu mai puţin de 300 lei. Din păcate, sistemul de operare de la Google nu îţi garantează o experienţă bună de lucru pe un astfel de dispozitiv. Vrem să vedem în continuare cum stau lucrurile cu Evolio Onyx, un smartphone accesibil anunţat de curând de către compania locală. Atunci când am scris despre el, am fost surprinşi să vedem în lista de specificaţii un ecran OLED cu o rezoluţie atipică.

Citiţi mai multe despre noul smartphone Evolio, Onyx pe go4IT. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO