Business Hi-Tech

Zece companii locale de soft îşi vor prezenta produsele la Londra în cadrul Tech4Export

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Ioana Nita

16.04.2015, 00:00 415

Zece companii locale de software s-au înscris în cadrul programului Tech4Export, eveniment organizat de ANIS la Londra în perioada 13-15 mai pentru a susţine şi promova industria de software din România pe piaţa internaţională. Companiile româneşti care participă la evenimentul Tech4Export sunt: Arobs Transilvania Software, Enea Services România, Imprezzio Global, IT Six Global Services, Macadamian Technologies, RINF, Roweb Development, Softelligence, Trencadis Corp şi Zitec Com. Obiectivul acestora este de a-şi crea noi conexiuni şi parteneriate cu organizaţii britanice.

„Piaţa britanică este una foarte atrăgătoare pentru companiile cu care ANIS lucrează – există multe oportunităţi şi există interes şi deschidere pentru colaborarea cu firmele româneşti. Noi ne dorim ca această delegaţie să fie punctul de pornire al unor contacte extinse - atât direct între companiile româneşti şi britanice, cât şi la nivelul organizaţiilor care sprijină aceste companii, aşa cum sunt ANIS şi techUK”, a declarat Valerica Dragomir, director executiv al ANIS.

ANIS organizează proiectul în parteneriat cu techUK (www.techuk.org), organizaţia reprezentativă a companiilor de tehnologie din UK, cu Ambasada României în Regatul Unit (londra.mae.ro/en) şi Camera de Comerţ Britanică-Română – BRCC (www.brcconline.eu).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO