Business Internaţional

Ministerul Fondurilor Europene vrea să investească 14 mil. euro într-o reţea de puncte de informare pentru proiectele cu fonduri UE

Ministerul Fondurilor Europene vrea să investească 14...

Autor: Ioan Dornescu

28.02.2014, 14:14 198

"Proiectul contribuie la diseminarea cât mai eficientă în rândul publicului larg şi a segmentelor de public ţintă, la nivel naţional, a informaţiilor referitoare la instrumentele structurale (inclusiv fondurile structurale şi de investiţii aferente perioadei 2014-2020) şi orientarea potenţialilor beneficiari pentru alcătuirea/promovarea de proiecte viabile. Obiectul acestui contract îl reprezintă prestarea de servicii de organizare, dezvoltare şi funcţionare a centrului de informare privind instrumentele structurale şi a unei reţele teritoriale formată din 41 de puncte de informare, câte unul la nivelul fiecărui judeţ", se arată într-un anunţ al instituţiei.

Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale a fost deschis în ianuarie 2012.

Sub coordonarea acestui centru şi a Ministerului Fondurilor Europene urmează să fie dezvoltată reţeaua teritorială de puncte de informare pentru promotorii locali de proiecte.

Contractul are o valoare estimată de 64,48 milioane lei (14,3 milioane euro), inclusiv TVA, este cofinanţat cu bani europeni şi va avea o durată de 18 luni de la data adjudecării.

Serviciile vor fi atribuite prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare fiind stabilit la 16 aprilie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO