Business Internaţional

Povestea unui tânăr care a deschis o afacere unică în România, care a ajuns şi cea mai mare afacere de genul acesta din Europa

Povestea unui tânăr care a deschis o afacere unică în...

Autor: Business Magazin

31.12.2022, 14:22 27796

Nume: Adrian Nicolae

Funcţie: CEO & Founder

Companie: Youni

Număr de angajaţi: 19

Experienţă: A început Youni în urmă cu patru ani, creând prima platformă de aplicare online la universităţi din Romania - vreaulafacultate.ro. Între timp, au ajuns cea mai mare platformă de acest tip din Europa.  Anterior, a lucrat în cercetare la Philips, unde a reuşit să scoată 13 brevete.


Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Un innovation hub în care să pot investi în ideile tinerilor şi unde ei să poată să se dezvolte în domeniile dorite. Cred cu tărie că împreună cu oameni experimentaţi, tinerii au forţa şi valoarea de a realiza lucruri măreţe.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Faptul că am ajutat mii de copii să ajungă la universitatea potrivită şi să îşi urmeze visurile, prin intermediul Youni (fostul UniApply). Totodată, sunt bucuros de ceea ce am realizat împreună cu Cristian Presura la Philips prin brevetele obţinute şi research-ul făcut.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO