Companii

Complexul hotelier de patru stele Mandachi Hotel & Spa din Suceava şi-a majorat afacerile cu 17,5% în primele nouă luni din 2023

Complexul hotelier de patru stele Mandachi Hotel & Spa...

Autor: Laurentiu Cotu

10.11.2023, 16:45 186

Complexul hotelier de patru stele Mandachi Hotel & Spa din Suceava a înregistrat o creştere cu 17,5% a afacerilor şi cu 32% a profitului de exploatare în primele nouă luni din 2023. Rezultatele au fost susţinute de creşterea numărului de camere vândute (plus 7%) şi de oaspeţi cazaţi (plus 8%). 

O contribuţie substanţială a avut însă şi departamentul de evenimente şi evenimente corporate, care a înregistrat un plus substanţial de 50% a numărului de participanţi, potrivit unui comunicat de presă.

Rezultatele în creştere anunţate de Mandachi Hotel & Spa survin la şase luni după schimbarea managementului complexului. Ştefan Mandachi a ieşit din businessurile din domeniul HoReCa pentru a se concentra pe zona de educaţie online şi activităţi umanitare.

În vara anului 2023, acesta a lansat Franchise Generator, primul program de mentorat pentru antreprenorii români care vor să-şi transforme afacerea într-un lanţ de francize.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO