Companii

Fostul şef ANSVSA Vladimir Mănăstireanu a preluat funcţia de vicepreşedinte Cris-Tim

Fostul şef ANSVSA Vladimir Mănăstireanu a preluat...

Autor: Emil Popescu

05.06.2015, 00:00 235

Din funcţia preluată miercuri Mănăstireanu este responsabil de toate operaţiunile companiei şi îi raportează direct preşedintelui Cris-Tim, Radu Timiş.

El s-a alăturat Cris-Tim în decembrie 2014, ocupând funcţia de director de calitate, iar în aprilie a fost numit director executiv al Asociaţiei Române a Cărnii. În perioada 2013-2014 Mănăstireanu a condus Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţă Alimentară (ANSVSA).

Timiş a anunţat la începutul lunii aprilie că vânzările Cris-Tim au crescut în volum cu 24% în primul trimestru, dublu faţă de estimări, datorită contractării pieţei negre în urma controalelor ANAF.

Din grupul Cris-Tim fac parte mai multe firme, printre care una de procesare de mezeluri, o firmă de logistică şi vânzare, o fermă cerealieră şi de vaci cu lapte, o fermă viticolă, una de catering şi magazine şi o societate de construcţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO