Companii

Hödlmayr România investeşte 5 milioane de euro în achiziţia a 20 de camioane noi

Tamer Sen, directorul general al Hoedlmayr-Lazar Romania SRL: Investim constant în dezvoltarea soluţiilor noastre de transport feroviar, iar construirea unei noi legături feroviare pe  şantierul din Piteşti, anul trecut, este o dovadă a acestui lucru.

Tamer Sen, directorul general al Hoedlmayr-Lazar Romania SRL: Investim constant în dezvoltarea soluţiilor noastre de transport feroviar, iar construirea unei noi legături feroviare pe şantierul din Piteşti, anul trecut, este o dovadă a acestui lucru.

Autor: Bogdan Alecu

29.08.2023, 17:00 713

Creşterea pieţei şi industriei auto aduce şi o creştere a businessului companiei de transport şi logistică Hoedlmayr-Lazar Romania, care vizează o investiţie de 5 mil. euro în reînnoirea parcului auto.

„Pe lângă îmbunătăţirile aduse flotei, cu siguranţă importante pentru şoferi, aducem încă o dată o contribuţie importantă la transportul auto cu cât mai puţine emisii posibil, prin achiziţionarea a 20 de camioane noi Euro-6 şi o investiţie de cinci milioane de euro“, subliniază Tamer Sen, directorul general al Hoedlmayr-Lazar Romania SRL.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO