Companii

Piaţa de leasing operţional continuă consolidarea: ALD Automotive preia LeasePlan. Bogdan Apahidean, managing director al LeasePlan în România, a decis să dea curs altor oportunităţi profesionale în afara companiei

Shane Dowling, anterior general manager al ALD Automotive în România, devine country managing director al businessului creat.

Shane Dowling, anterior general manager al ALD Automotive în România, devine country managing director al businessului creat.

Autor: Bogdan Alecu

24.05.2023, 09:30 626

♦ ALD Automotive şi LeasePlan vor începe procesul de integrare pentru a deveni o singură companie în România.

ALD Automotive a finalizat achiziţia integrală a LeasePlan, unul dintre liderii globali specializaţi în managementul flotei şi în soluţii de mobilitate, de la consorţiul condus de TDR CAPITAL.

Această achiziţie reprezintă o schimbare majoră, ce situează noul grup în poziţia de lider global în mobilitate sustenabilă, cu o flotă totală de 3,3  milioane de vehicule administrate la nivel mondial.

În România, ca urmare a finalizării achi­ziţiei, ALD Automotive şi LeasePlan vor începe procesul de integrare pentru a deveni o sin­gură companie, sub re­zer­va aprobării auto­ri­tăţilor de regle­mentare.

Pentru a conduce în România dezvoltarea strategică a entităţii com­binate, Tim Albertsen, chief executive officer al ALD Automotive I LeasePlan, l-a numit pe Shane Dowling, anterior general manager al ALD Automotive în România, country managing director.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO