Companii

Producătorul lactatelor Olympus Braşov are un nou director general, Georgios Atha­na­soulas

Sub conducerea lui Ilias Pliatsikas, grupul grec Olympus a făcut cea mai mare investiţie din afara Greciei

Sub conducerea lui Ilias Pliatsikas, grupul grec Olympus a făcut cea mai mare investiţie din afara Greciei

Autor: Mădălina Dediu Panaete

19.04.2017, 00:06 1256
Fabrica de Lapte Braşov, produ­că­torul lactatelor Olympus, Oly şi Familia Braşoveanu, l-a numit în funcţia de director general pe Georgios Atha­na­soulas, 42 de ani, conform datelor din Monitorul Oficial.

Decizia vine după ce în luna fe­bruarie acţionarul grec a decis revo­carea directorului general Ilias Pliatsi­kas, dar şi a celorlalţi ad­mi­nis­tratori şi membri ai consiliului de administraţie al com­pa­niei, conform aceleiaşi surse.

Sub conducerea lui Ilias Pliatsikas, gru­pul grec Olympus a făcut cea mai mare investiţie din afara Greciei. Com­pania a deschis în 2011 o fabrică în localitatea Hălchiu (jud. Braşov) după o investiţie iniţială de 55 de mi­lioane de euro. Ulterior, compania a mai făcut şi alte investiţii de circa 20 de mi­lioane de euro. În plus, la jumătatea anului trecut producătorul a anunţat că are în plan investiţii de 15-20 de mi­lioa­ne de euro în următorii doi ani în fabrica pe care o deţine. Astfel, compania se apropie de investiţii de 100 de milioane de euro în România de la intrarea pe piaţă, conform calculelor ZF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO