Companii

Provocările din piaţa jucăriilor Edda Fey, VarunaS: „Ne vedem nevoiţi să închidem din magazine, să ne orientăm mai mult pe online, pe distribuţie“

Businessul VarunaS a pornit în urmă cu 25 de ani în Timişoara şi este specializat în distribuţia şi retailul de jucării.

Businessul VarunaS a pornit în urmă cu 25 de ani în Timişoara şi este specializat în distribuţia şi retailul de jucării.

Autor: Georgiana Mihalache

22.03.2022, 18:00 126

VarunaS a mai păstrat magazine fizice în Iaşi şi Timişoara în urma restricţiilor din pandemie Afacerile companiei au crescut double digit în 2021.

VarunaS, companie care activează în do­meniul retailului şi distribuţiei de jucării, a crescut cu două cifre la nivel de cifră de afaceri în 2021 faţă de 2020, ceea ce a dus businessul la circa 14 mil. lei, din calculele ZF făcute pe baza datelor de la companie. Provocările în urma pandemiei de COVID-19 s-au reflectat însă în strategia firmei, care a închis o parte dintre maga­zi­nele pe care le avea în mall.

„Anul trecut a fost unul bun, atât din punc­tul de vedere al creşterii cifrei de afa­ceri, cât şi al profitabilităţii, amândouă au în­registrat un trend ascendent, au crescut cu două cifre, în jur de 14 mil. lei, estimativ. Provocările pandemiei ne-au influenţat deci­ziile de dezvoltare a afa­ce­rii. Ne vedem nevoiţi să închidem din ma­gazine, să ne orientăm mai mult pe online, pe distribuţie, chiriile sunt foarte mari. Faptul că nu mai puteau clienţii să vină în maga­zi­ne ne-a afectat foarte mult, maga­zinele noas­tre fiind în mall. Mai avem două maga­zine în Timişoara şi Iaşi“, a explicat pen­tru ZF Edda Fey, pro­prietara VarunaS.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO