Retail&Agrobusiness

Face 100.000 de euro din batoane raw vegane din Scandinavia şi vrea să lanseze propriul brand de biscuiţi

Indira Abdulvoap este antreprenoarea care aduce brandul de batoane raw vegane RawBite în România

Indira Abdulvoap este antreprenoarea care aduce brandul de batoane raw vegane RawBite în România

Autor: Mădălina Dediu Panaete

25.04.2017, 00:05 1088
Antreprenoarea Indira Abdulvoap, 32 de ani, din Constanţa, care a început în urmă cu circa trei ani să aducă din Scandinavia produse raw vegane, a ajuns cu brandul de batoane Raw Bite în magazine ale unor reţele precum Mega Image, Cărtureşti, Frufru, în magazine de specialitate precum BioCorner, Ki-Life, Naturalia, Republica Bio, în săli de fitness şi în benzinării.
 
„Avem parteneriate cu eMag, cu FruFru şi am intrat mult pe segmentul sălilor de fitness. Oamenii care fac mişcare au început să aleagă batoane sănătoase şi avem comenzi consistente de pe acest segment. Am început să prospectăm sectorul de benzinării. Noi am fost mai selectivi în procesul de vânzare, în sensul că am vrut să fim prezenţi cu scopul de a fi aproape de cei care ne caută produsele, decât de a ţine produsele pe raft doar de dragul prezenţei. Acum însă piaţa produselor ecologice a crescut şi pe retailul clasic şi am vrea să creştem această categorie“, a spus Indira Abdulvoap, care înainte de a dezvolta acest business a lucrat într-o multinaţională cu activitate în so­lu­ţii hardware şi software (linii de pro­ce­s­are) în industria alimen­ta­ră. Antre­pre­noarea a studiat ma­na­­­ge­men­tul afa­cerilor şi a făcut un pro­gram de leader­ship la London School of Economics şi a investit iniţial în a­cest bu­siness 15.000 de euro. Ea co­mer­cia­li­zează brandul Raw Bite prin in­ter­me­diul firmei MPF Solutions & Systems.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO