Companii

Somaco a preluat o fabrică de prefabricate din Teiuş cu 4 milioane de euro

Autor: Neagu Lidia-Ileana

31.05.2011, 23:30 259

Producătorul de materiale de construcţii Somaco GrupPrefabricate, deţinut de fondul de investiţii Oresa Ventures, aachiziţionat fabrica de elemente prefabricate din beton G&DTeiuş, judeţul Alba, pentru patru milioane de euro, urmând săinvestească în extinderea gamei de produse alte două milioane deeuro.

"Somaco Grup Prefabricate, prin cele patru fabrici, are dinacest moment capacitatea de producţie, tehnologică şi managerialăsă livreze soluţii din prefabricate pentru construcţii deinfrastructură, civilă sau industrială oriunde în ţară", a declaratdirectorul general al Somaco, Gabriel Colobaţiu.

Fabrica a fost construită de la zero şi finalizată acum trei anide către firma italiană G&D Prefabricatti şi are o suprafaţă de50.000 metri pătraţă, iar hala de producţie are peste 11.000 metripătraţi.

Compania Somaco, deţinută de fondul de investiţii suedez OresaVentures, produce la fabricile din Buzău, Adjud, Roman şi Teiuş BCAprefabricate pentru infrastructură sau pentru construcţii civile şiindustriale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO