Companii

Zsolt Gogolak, asociat al Multinvest, care a adus brandul Hampton by Hilton la Târgu-Mureş: „Estimăm pentru anul viitor un grad mediu de ocupare de 50% la hotel şi afaceri de 10 mil. lei“

Zsolt Gogolak, asociat şi manager al companiei Multinvest: Vrem să avem evenimente internaţionale pe sănătate, prevenţie, sport, avem conexiuni în aceste domenii. Susţinem sportul în rândul tinerilor.

Zsolt Gogolak, asociat şi manager al companiei Multinvest: Vrem să avem evenimente internaţionale pe sănătate, prevenţie, sport, avem conexiuni în aceste domenii. Susţinem sportul în rândul tinerilor.

Autor: Mirabela Tiron

16.11.2023, 00:07 71

♦ Familia Gogolák a adus brandul hotelier de patru stele la Târgu-Mureş pe un hotel cu 115 camere în urma unei investiţii de 11 milioane de euro.

Zsolt Gogolak, asociat şi manager al companiei Multinvest, care a adus brandul Hampton by Hilton la Târgu-Mureş, spune că hotelul a ajuns după primele trei luni de activitate la un grad de ocupare de 30-40%, dar pentru anul viitor estimează că unitatea va func­ţiona cu jumătate de camere ocupate în medie.

„Acum avem un grad mediu de ocupare de 30-40%, Târgu-Mureş este un centru medical, am avut conferinţe medicale. S-au cazat pe vară şi familii cu copii, avem camere cuplate.  Este un hotel nou, la început informaţia ajunge greu la oameni, trebuie să îi obişnuieşti mai întâi“, a spus pentru ZF Zsolt Gogolak, asociat şi manager al  Multinvest. Familia Gogolák, care deţine în judeţul Mureş un grup de firme ce activează în construcţii din anul 1994, a adus brandul Hampton by Hilton la Târgu-Mureş pe un hotel de patru stele cu 115 camere, ridicat în urma unei investiţii totale de 11 milioane de euro.

Investiţia în hotelul de patru stele a fost realizată de compania Multinvest Group (familia Gogolak), cofinanţată în proporţie de 35% de Fundaţia Pro Economica, cu ajutorul Programului de Dezvoltare Economică a Regiunii Transilvaniei. Construcţia clădirii de şase etaje şi cu o suprafaţă utilă de 5000 mp a început în aprilie 2021 şi a durat doi ani. Hotelul  are o suprafaţă utilă de 5000 de metri pătraţi şi pune la dispoziţie parcare subterană, bar, recepţie, lobby, restaurant şi o sală de conferinţe modernă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO