Eveniment

Rewe a retras de pe rafturi ciocolata cu lapte şi biscuiţi cu cacao Crazy Collection vândută de Penny Market şi XXL Mega Discount

Rewe a retras de pe rafturi ciocolata cu lapte şi...

Autor: Bianca Dorobanţu

04.04.2016, 20:34 333

3.250 de bucăţi care aparţin brandului de ciocolată Crazy Collection au fost retrase din toate magazinele Penny Market şi XXL Mega Discount, după ce un consumator a sesizat Rewe,  compania care operează pe piaţa locală cele două lanţuri de magazine, că a găsit un corp străin într-o tabletă.

Ciocolata Crazy Collection provine de la un producător polonez, fiind o marcă înregistrată a acestuia.

Consumatorii care au cumpărat ciocolata cu lapte şi biscuiţi cu cacao de 300 de grame şi care are termenul de expirare la 12.02.2017, sunt rugaţi să returneze produsul pentru a li se returna contravaloarea acestuia. 

Rewe România are peste 180 de unităţi sub două branduri – Penny Market şi XXL Mega Discount, după ce au fost inaugurate 11 unităţi anul trecut, afacerile companiei au depăşit jumătate de miliard de euro în 2014 , după un avans 6,6% comparativ cu 2013. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO