IMM

Coletăria.ro: numărul de colete expediate a crescut cu peste 300% în 2020, pe fondul majorării vânzărilor online

Coletăria.ro: numărul de colete expediate a crescut cu...

Autor: Roxana Rosu

09.12.2020, 09:40 40

Platforma de livrări Coletăria.ro, parte a grupului Packeta, a înregistrat anul acesta o creştere de peste 300% a numărului de colete expediate faţă de anul trecut, evoluţie influenţată, în mare măsură, de contextul actual, în care tot mai multe magazine s-au extins şi în mediul online.

De asemenea, numărul coletelor expediate în străinătate de către magazinele online din România a crescut în 2020 cu 35%.

„Investiţiile, de peste 1 milion de euro, pe care le-am făcut anul acesta, ne-au influenţat semnificativ evoluţia din România. Deschiderea, în primăvară, a hub-ului de la Oradea, prin care am majorat capacitatea de procesare a coletelor zilnice, transformarea depozitului de la Bucureşti în hub regional şi deschiderea de noi rute externe pentru a deservi rapid clienţii din zona Balcanilor – toate şi-au adus aportul la creşterea Coletăria.ro”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletăria.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO