Info

(P) Geplast - extinderea hub-ul logistic

(P) Geplast - extinderea hub-ul logistic

Autor: Publicitate

30.03.2023, 08:00 177

Suntem o companie naţională cu peste 29 de ani de activitate constând în importul şi comercializarea de semifabricate metalice, plastice şi compozite şi am inaugurat al treilea spaţiu din Pantelimon, un hub esenţial pentru parcul logistic existent.

 

Noua locaţie are o suprafaţă de 2500 mp şi se alătură celor două centre logistice cu showroom-uri pentru aprovizionare şi livrare rapidă deservind toată ţara. Hub-ul Logistic este acum format din trei clădiri localizate pe Şoseaua de Centură a zonei metropolitane Bucureşti.

”Construcţia începută în anul 2022 şi devenită operaţională în luna Februarie a acestui an, beneficiază de facilităţi concepute după cele mai înalte standarde de calitate şi are avantajul de a oferi condiţii excelente pentru stocarea, manipularea şi transportul produselor către colaboratorii noştri, dar va deservi şi ca spaţiu dedicat pentru birourile sucursalei zonale Bucureşti.

  

Investiţia în noul centru logistic se ridică la 2 milioane de EUR şi face parte din planul nostru de dezvoltare pe termen lung al parcului logistic început în anul 2007, constând în dezvoltarea şi diversificarea gamelor de produse, alinierea permanentă la tendinţele pieţei şi oferirea de soluţii performante şi servicii personalizate fiecărei solicitări venite din partea partenerilor companiei noastre.

Ne propunem să continuăm dezvoltarea echipei de vânzări pentru a acoperi mai bine piaţa şi a fi mai aproape de clienţi. Totodată această investiţie se alătură celor realizate în sucursalele zonale.eu s” - Laurenţiu Guriencu, Director de Vânzări Geplast.

Am reuşit să ne poziţionăm ca principal importator şi distribuitor local de semifabricate termoplastice şi compozite, deservind industrii şi domenii de afaceri de pe întreg teritoriul Romaniei din 12 sucursale zonale: Bucureşti, Bacău, Baia Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Sibiu şi Timişoara.

Despre noi, putem spune că suntem o companie dinamică condusă de o abordare modernă, ghidată de aproape 30 de ani de experienţă, seriozitate şi know-how aprofundat.

Ne diferenţiem prin seriozitate şi o colecţie impresionantă a brand-urile de top comercializate, ce vin ca un plus de garanţie a calităţii soluţiilor noastre şi care corespund cerinţelor pieţei, şi prin adaptarea permanentă a modalităţii de răspuns la solicitările partenerilor. Deservim domenii precum: industria publicitară, sectorul construcţiilor, industria alimentară, construcţia de vehicule şi ambarcaţiuni, sectorul medical şi multe altele.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO