Politică

Liderul PSD Liviu Dragnea: Nu suspendarea lui Iohannis este miza noastră

Liderul PSD Liviu Dragnea: Nu suspendarea lui Iohannis...

Autor: Gabriel Pecheanu, Mediafax

18.05.2018, 13:19 208

”Nu asta (suspendarea - n.r.) este miza noastră. Deci nu asta e miza noastră. Acum, mai important decât Klaus Iohannis, chiar dacă el nu crede, este România şi stabilitatea acestei Ţări. Dar asta nu înseamnă că o să stăm, pur şi simplu, cu mâinile încrucişate. Aşa ceva nu se va întâmpla!”, a declarat Liviu Dragnea.

El a evitat să spună concret ce vor face social-democraţii.

”Nu s-a speriat nimeni. Noi nu am aterizat astăzi în România şi am crezut că suntem aşa... în Eden, în Rai şi că toate lucrurile sunt frumoase. Nu, trăim aici de foarte mult timp, suntem într-un asediu din partea statului subteran, din partea tuturor instituţiilor aservite lui Iohannis. Deci nu e o mare noutate. Din mpomentul în care a începutacest serial de solicitare de demisii şi din momentul în care a apărut în mod explicvit ameninţarea de la preşedintele Iohannis am şi discitat în partid, am discutat cu doamna prim-ministru, am spus şi eu public că e clar că este un plan care se va materializa într-un fel sau altul. Deci nu e o surpriză. Eu zic să fie mai pesimişti cei care începeau să spună că nu ştiu ce sperietură a început în PSD. PSD nu e un partyid, slab, mic sau fricos”, a mai spus Liviu Dragnea, întrebat dacă sunt social-democraţi care s-au speriat după denunţul depus de liderul PNL, Ludovic Orban, pe numele premierului Viorica Dăncilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO