Politică

Ministerul Economiei spune că a publicat toate documentele de care dispune despre Roşia Montană. Vedeţi aici care sunt acestea

Autor: Adrian Cojocar

11.09.2013, 15:26 1236

Ministerul Economiei a anunţat astăzi că documentele de care dispune în legatură cu compania Roşia Montană Gold Corporation, respectiv actul constitutiv al companiei, precum şi actele adiţionale la acest act constitutiv, pot fi consultate pe site-ul instituţiei, cele mai importante documente putând fi accesate la link-urile de mai jos.

Anunţul vine după ce premierul Victor Ponta a promis la insistenţele jurnaliştilor că va desecretiza contractele semnate de stat în acest proiect şi l-a desemnat pe Ministrul Marilor Proiecte, Dan Şova, să se ocupe de acest lucru.

Printre documente nu se regăsesc însă cele cu privire la licenţa de exploatare pe care firma a primit-o de la stat. Reprezentanţii Guvernului au promis că aceasta din urmă va fi făcută publică în cursul zilei de joi.

Documentele publicate de Ministerul Economiei

Contract de societate

Statut Euro Gold Resources

Act adiţional Euro Gold Resources

Act Constitutiv Roşia Montană Gold Corporation

Act Constitutiv RMGC1

Act Constitutiv RMGC 2

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO