Prima pagina

Cu doua zile inainte de lansare, Orange anunta preturile pentru iPhone 3G

Cu doua zile inainte de lansare, Orange anunta preturile pentru iPhone 3G
20.08.2008, 12:03 18

Operatorul de telefonie mobila Orange, care aduce oficial pe piata romaneasca noua versiune a iPhone 3G, a anuntat astazi, cu o zi inainte de lansarea oficiala, pretul de achizitie pentru faimosul telefon mobil de la Apple.

Astfel, clientii noi care doresc sa isi cumpere un iPhone pot alege intre cele doua abonamente dedicate in valoare de 39 euro, respectiv 59 euro pe luna, care includ minute nationale, mesaje scrise, pachete cu trafic de date si tarife speciale pentru apelurile internationale.

Telefonul costa intre 179 si 489 euro, in functie de modelul ales, de tipul de abonament utilizat si de perioada contractuala a abonamentului.

De asemenea, clientii Orange pot beneficia de tarife reduse la achizitionarea telefonului prin programul Orange Thank You. Astfel, prin activarea unei optiuni in valoare de 12 euro pe luna, care ofera minute si trafic de date incluse, pot cumpara un iPhone la tarife reduse pana la 289 euro. Pentru clienti Orange, cu abonamente lunare in valoare de peste 32 euro, pretul telefonului ajunge la 209 euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO