Prima pagina

Leondari devine noul director de distributie al Aviva

12.06.2008, 17:21 15

Alexandru Leondari este noul director de distributie al Aviva Group Romania, care detine pe piata locala o companie de asigurari, un administrator de pensii si o societate de administrare a investitiilor.

Leondari va fi responsabil cu coordonarea activitatii de vanzari, bank assurance si parteneriate, precum si cu implementarea strategiei de distributie a companiei.

O parte din aceste functii erau indeplinite anterior de Corina Cucoli, care a fost recrutata recent de grupul austriac Uniqa pe postul de manager regional.

Leondari a mai fost country manager la Aventis Pasteur, national open care manager la Pfizer si manager al departamentului de vanzari la AIG Life, unde s-a ocupat de formarea si dezvoltarea unei retele de distributie la nivel national si de incheierea parteneriatelor cu institutii financiare.

De la sfarsitul lui 2007 pana a fost numit manager in cadrul Aviva, Leondari a activat ca director general al centrului medical Diagnosis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO