Proprietăţi

Nae Nicolae, un latifundiar din Ştefăneşti, năşit de George Becali, a murit în Pipera lovit de tren la volanul unui Bentley

Nae Nicolae, un latifundiar din Ştefăneşti, năşit de...

Autor: Andrei Dumitrescu

17.07.2013, 12:50 4555

Omul de afaceri Nae Nicolae, finanţatorul echipei CS Stefăneşti (Liga a III-a, Seria a III-a), a murit după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren de persoane, miercuri, pe Şoseaua Petricani, la trecerea de calea ferată de la ieşire din Capitală spre Pipera, judeţul Ilfov.

Potrivit unor surse din Poliţie, Nae Nicolae era la volanul autoturismului Bentley care a fost lovit de tren când trecea peste calea ferată de pe Şoseaua Petricani.

În urma impactului, autoturismul a fost aruncat la o distanţă de aproximativ 300 de metri de trecerea la nivel cu calea ferată. Din primele informaţii rezultă că şoferul mergea dinspre Bucureşti spre Pipera, judeţul Ilfov.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX că persoana aflată în maşină a decedat, autoturismul condus de aceasta fiind distrus în proporţie de 90 la sută.

Circulaţia feroviară a fost oprită în urma accidentului.

Nae Nicolae este membru în Consiliul Judeţeau Ilfov şi conform declaraţiei de avere pe anul 2008 deţinea într-unul dintre conturile sale bancare 18 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO