ZF 24

Cotatia actiunilor MOL a atins ieri un nou maxim istoric

27.06.2007, 00:00 7

Titlurile MOL s-au apreciat astazi cu 6%, la un nou record, dupa o crestere de 8,9% inregistrata ieri, in conditiile in care compania ungara de petrol si gaze naturale a achizitionat actiuni proprii de pe piata, pentru a bloca o potentiala oferta de preluare din partea grupului OMV, transmite Reuters.
MOL a cumparat pentru a treia zi consecutiva actiuni proprii de pe piata, iar cotatia titlurilor a atins astazi valoarea record de 30.000 de forinti (163,5 dolari), mai mare cu 6% decat pretul consemnat la sfarsitul sedintei bursiere anterioare.
OMV, companie cu o valoare de piata de 19,6 miliarde de dolari, s-a implicat, probabil, in trazactii cu actiuni MOL, au declarat traderi.
MOL, cu o capitalizare de piata de 16,9 miliarde de dolari, detine 3,33 milioane de actiuni proprii. Compania a anuntat, saptamana trecuta, ca va rascumpara pana la 10% din cele 109 milioane de actiuni emise. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO