ZF 24

Erwin Vondenhoff, Heidi Chocolat: costurile de productie sunt ca in Elvetia, diferenta o face distributia

10.09.2008, 20:30 98

Mica fabrica de ciocolata Heidi din Pantelimon, in apropierea Bucurestiului, nu pare a avea, din exterior, mai mult de cativa zeci de angajati, insa aici lucreaza, in trei ture pe zi si sase zile din sapte, aproximativ 150 de persoane.

Grupul Laderach, o afacere de familie pornita chiar in tara ciocolatei, Elvetia, a dezvoltat brandul Heidi la nivel regional cu ajutorul fabricii de pe piata romaneasca. De aici se duce aproximativ 5-6% din productia totala pe mai multe piete din Europa de Est, pondere pe care compania vrea sa o majoreze rapid in urmatorii ani.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine cum se explica necesarul mare de angajati in productie si la ce suma s-au ridicat investitiile Heidi in acest an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO