ZF 24

Mircea Geoana: E un moment trist pentru Romania

23.12.2009, 11:43 20

"E un moment trist pentru Romania. Din pacate propunerea pe careo avem din partea lui Traian Basescu reprezinta o solutie proastadin punctul nostru de vedere", a declarat liderul PSD, in fatacamerelor reunite ale Parlamentului in vederea votului deinvestitura a premierului desemnat Emil Boc.

"Astazi doua treimi din populatia Romaniei considera ca taramerge intr-o directie gresita. Venirea cu aceeasi propunere depremier ignora majoritatea vointei romanilor care sperau indiferentde rezultatele prezidentialelor sa avem parte de o nouaguvernare.

Intreaga populatie considera ca Emil Boc nu a reprezentat inultimul an un premier suficient de puternic si suficient dehotarat. Pentru mine si pentru noi, revenirea in Parlament, dupa ceprimul-ministru a fost respins de acelasi Parlament cu aceleasipropuneri este inacceptabila.

Acest guvern este construit pe tradare, aceasta tradare fiindrasplatita prin oferirea de portofolii, reprezinta o sfidare laadresa romanilor".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO